Al onze bestellingen worden coronaproof behandeld!

Home » Over Ons

Welkom op de website van Beautique Maïté!


Hallo, ik ben Maïté, 29 jaar en sinds 10 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kleur­- en stijl consulente.

Door de jaren heen ben ik mezelf blijven specialiseren door talrijke bijscholingen te volgen i.v.m. huidverbetering. De huid is dan ook mijn grootste passie. Een goede huidverzorging heb ik altijd belangrijk gevonden, maar na het overlijden van mijn grootvader aan huidkanker ben ik mezelf nog meer gaan verdiepen hierin om mijn klanten alleen maar het beste te kunnen geven.

 

Mijn doel: "Succesvol esthetisch ondernemen". Resultaatgerichte behandelingen aanbieden die werken én verantwoord zijn. Daarom heb ik ook gekozen om te werken met de producten van Mesoestetic.

 

Mesoestetic is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld. De organisatie heeft bijna 20 jaar de innovatie geleid.

 

Mesoestetic is een merk dat zich inzet voor de ontwikkeling van topkwaliteit producten met wetenschappelijk bewezen resultaten. Mesoestetic werkt samen met ziekenhuizen, universiteiten en ervaren specialisten om de beste formules voor hun producten te ontwikkelen.

 

Voor mij persoonlijk ook heel belangrijk; Mesoestetic Pharma Group is al verschillende jaren de officiële sponsor van Euro Melanoma, één van de grootste huidkankerpreventies ter wereld.

 

Naast gelaatsverzorgingen biedt Beautique Maïté nog tal van andere behandelingen aan zoals ontharingen, manicure, pedicure, wimperlift, make-up en lichaamsbehandelingen. Ook voor het plaatsen van kunstnagels en gellak kan u hier terecht. Ik tover uw handen graag om tot prachtige kunstwerkjes.


Zowel Mevrouw als Mijnheer kan hier terecht voor een verzorging op maat met oog voor détail, persoonlijkheid en professioneel advies.

 

Kwaliteit en service zijn hier de belangrijkste uitgangspunten.

 

Zoals ik hierboven al heb vermeld ben ik ook afgestudeerd als kleur- en stijlconsulente. Mode, mijn tweede passie. Daarom heb ik vorig jaar, naast het schoonheidssalon ook een boetiek geopend.

Wij bieden vooral betaalbare, modebewuste kleding voor de trendy, hedendaagse vrouw die weet wat ze wil. Vrouwen met een maatje meer kunnen hier ook terecht.

 

Met mijn achtergrond als kleur- en stijlconsulente help ik ook graag iedereen die dit wenst persoonlijk verder. Hiervoor kan altijd apart een afspraak gemaakt worden zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw mooiste zelf naar voren kunnen brengen.

 

Heb je weinig tijd overdag of shop je graag in groep samen met je vriendinnen? Dan kan je ook een afspraak maken voor een "girls night out". Met een glaasje cava en wat hapjes erbij maken we het extra gezellig. Laat shoppen een plezier zijn!

 

Alles even samengevat. Ik ben een gepassioneerd ondernemer. Een ondernemer pur sang met een visie. Een visie op een totaalconcept. Ik blijf mezelf specialiseren om jullie steeds het beste te kunnen geven. Er zitten ook nog tal van leuke projectjes aan te komen in de toekomst waardoor je bij Beautique Maïté alles vindt wat je maar wenst.


Voor meer informatie mag je mij altijd een mailtje sturen naar beautiquemaite@gmail.com of contacteer me op het nr: 0479/47.68.40 of 016/89.57.37. Je kan ons ook volgen via Facebook en Instagram.
Neem gerust eens een kijkje in onze webshop. Hier vind je alle items van de boetiek terug alsook onze producten van Mesoestetic, Atelier Rebul, Bellapièrre, Pronails, Marc Inbane en Gehwol.


Hopelijk tot gauw,


Maïté