Al onze bestellingen worden coronaproof behandeld!

Welkom op de website van Beautique Maïté!


Hallo, ik ben Maïté, 31 jaar en sinds 12 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ondertussen gecertificeerd huidexpert van Mesoestetic.

Door de jaren heen ben ik mezelf blijven specialiseren door talrijke bijscholingen te volgen i.v.m. huidverbetering. De huid is dan ook mijn grootste passie. Een goede huidverzorging heb ik altijd belangrijk gevonden, maar na het overlijden van mijn grootvader aan huidkanker ben ik mezelf nog meer gaan verdiepen hierin om mijn klanten alleen maar het beste te kunnen geven.

 

Mijn doel: "Succesvol esthetisch ondernemen". Resultaatgerichte behandelingen aanbieden die werken én verantwoord zijn. Daarom heb ik ook gekozen om te werken met de producten van Mesoestetic.

 

Mesoestetic is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld. De organisatie heeft bijna 20 jaar de innovatie geleid.

 

Mesoestetic is een merk dat zich inzet voor de ontwikkeling van topkwaliteit producten met wetenschappelijk bewezen resultaten. Mesoestetic werkt samen met ziekenhuizen, universiteiten en ervaren specialisten om de beste formules voor hun producten te ontwikkelen.

 

Voor mij persoonlijk ook heel belangrijk; Mesoestetic Pharma Group is al verschillende jaren de officiële sponsor van Euro Melanoma, één van de grootste huidkankerpreventies ter wereld.

 

Naast huidverbeterende behandelingen (COSMELAN, Huidanalyses met Skintelligence, Hydradermabrasie, microneedling, chemische peelings, collageendraadlift, LED therapie met LUMI 8, dermaplanning,...) biedt Beautique Maïté nog tal van andere behandelingen aan zoals permanente ontharing, klassieke ontharingen, gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure, wimperlift, make-up en lichaamsbehandelingen. Ook voor het plaatsen van kunstnagels en gellak kan u hier terecht. Ik tover uw handen graag om tot prachtige kunstwerkjes.


Zowel Mevrouw als Mijnheer kan hier terecht voor een verzorging op maat met oog voor détail, persoonlijkheid en professioneel advies.

 

Kwaliteit en service zijn hier de belangrijkste uitgangspunten.

 

 

Alles even samengevat. Ik ben een gepassioneerd ondernemer. Een ondernemer pur sang met een visie. Een visie op een totaalconcept. Ik blijf mezelf specialiseren om jullie steeds het beste te kunnen geven. Er zitten ook nog tal van leuke projectjes aan te komen in de toekomst waardoor je bij Beautique Maïté alles vindt wat je maar wenst.


Voor meer informatie mag je mij altijd een mailtje sturen naar beautiquemaite@gmail.com of contacteer me op het nr: 0479/47.68.40 of 016/89.57.37. Je kan ons ook volgen via Facebook en Instagram.
Neem gerust eens een kijkje in onze webshop. Hier vind je alle onze producten van Mesoestetic, Atelier Rebul, Bellapièrre, Pronails, Marc Inbane en Gehwol terug.


Hopelijk tot gauw,


Maïté