Al onze bestellingen worden coronaproof behandeld!

Uitverkocht

Gehwol Voetcrème 75 ml

€ 10,50
Uitverkocht

Gehwol Voetcrème 75 ml

€ 10,50

GEHWOL VOETCREME 75ML

Vormt een filmlaag op de huid en voorkomt zo de vorming van blaren tijdens lange wandeltochten, sport of het inlopen van nieuwe schoenen. Ook zeer effectief tegen overmatig zweten, eeltvorming en voetschimmel. De stimulering van de bloedcirculatie brengt de voeten in conditie en bevordert het genezingsproces van wonden en blaren.

Uitverkocht

Gehwol Extra Crème 75 ml

€ 10,50
Uitverkocht

Gehwol Extra Crème 75 ml

€ 10,50

GEHWOL EXTRA CREME 75ML

De universele voetcrème voor de ultieme verzorging en extra bescherming van sterk belaste voeten. Heeft een positief effect op koude voeten, wintertenen en overmatige voettranspiratie.

GEHWOL BEENBALSEM 125ML

Werkt weldadig bij spataders. De aders worden versterkt en samengetrokken voor een mooie, gladde en zachte huid. Bij regelmatig gebruik verminderen huidverkleuringen en vermoeidheid. Speciaal aanbevolen bij vermoeide benen tijdens de zwangerschap.

GEHWOL VOET + SCHOEN DEO 150ML

Snelle bescherming tegen schimmels en voetengeur - speciaal voor gebruik op openbare plaatsen (bv. zwembaden, fitnessruimten, ...). Wordt op de voeten en in de schoenen gebruikt, voor of na het dragen. De antibacteriële werking voorkomt voetengeur.

GEHWOL EELT SCHUURBLOKJE

Mineraal schuurblokje (puimsteen) met grove poriën om eelt en eeltknobbels te verwijderen.