Al onze bestellingen worden coronaproof behandeld!

ProNails

ANTI-AGE HAND CREAM RICH WITH UV SHIELD, SPF 15, 50ML

De Rich versie van de anti-age handcrème heeft een rijke formule die de droge, meer veeleisende huid diepgaand voedt en hydrateert.


Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden.


De SPF15 beschermt tegen de dagelijkse blootstelling aan schadelijke UVA en UVB stralen.

ANTI-AGE LIGHTWEIGHT HAND CREAM SPF 15, 50ML

Deze anti-age handcrème heeft een lichte, niet vette textuur en wordt makkelijk door de huid opgenomen.


Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden.


De SPF15 beschermt tegen schadelijke UVA (veroorzaken huidveroudering en blijvende schade) en UVB (veroorzaken zonnebrand en roodheid) stralen.

Nail Serum

€ 19,50

Nail Serum

€ 19,50

NAIL SERUM 10ML

Dit serum is je #1 nagelverzorgingsproduct voor natuurlijke nagels of nagels tussen gelnagels in, en kan gebruikt worden in combinatie met nagellak of LongWear Polish. Het is een complete voedingskuur van drie tot vier weken. Je klanten zullen het resultaat al kunnen zien binnen de week! Twee applicaties per dag zal al een fantastisch resultaat geven. In de ochtend en ’s avonds, net zoals je tanden poetsen.

Vitamina

€ 12,00

Vitamina

€ 12,00

VITAMINA 10ML

Een gezonde nagelmatrix ligt aan de basis van gezonde en sterke nagels en hiervoor is het essentieel om de nagelriemen en het gebied rondom te nagels steeds goed te hydrateren en te verzorgen. De Vitamina nagelriemolie is de ideale, rijke verzorging om nagelriemen te herstellen en te voeden. Deze unieke mix van natuurlijke oliën zit boordevol verjongende antioxidanten. Het bevat de meest voedende en huidkalmerende ingrediënten die de natuur te bieden heeft.